Smartphone

OnePlus 12R este un smartphone lansat în Europa la sfârşit de ianuarie, device-ul fiind văzut drept un OnePlus 12 mai ieftin, dar cu o experienţă de utilizare similară. Preţul pe site-ul oficial al acestui device este de 749 euro, iar în România îl puteţi comanda la 3699 lei.

În jurul acestui telefon s-a iscat un mare scandal în ultimele zile, unul care a forţat cumva producătorul să vină cu o soluţie populară (win-win de ambele părţi), ca în politică.

Se pare că în materialele de marketing distribuite în toate ţările, OnePlus 12R a fost prezentat ca utilizând stocare UFS 4.0, ceea ce era o minciună. Compania şi-a recunoscut eroarea, deşi a menţionat că experienţa de utilizare nu se schimbă cu nimic, toate unităţile OnePlus 12R fiind livrate cu stocare UFS 3.1 în Europa (se vorbeşte de versiunea cu 256 GB stocare, singura de altfel existentă pe bătrânul continent).

Pentru că au apărut foarte mulţi utilizatori nemulţumiţi şi pentru că toată situaţia a fost mediatizată excesiv, OnePlus a decis să compenseze clienţii, oferind chiar şi banii înapoi.

Astfel, dacă ţi-ai cumpărat un OnePlus 12R de pe site-ul oficial oneplus.com/ro sau de la un retailer din România, poţi lua legătura cu departamentul de Customer Service pentru a discuta pe această speţă. Foarte probabil vei primi ceva vouchere, reduceri la accesorii etc., însă dacă eşti hotărât să renunţi la telefon, OnePlus îţi va da banii înapoi.

Solicitările pot fi făcute până cel târziu pe 16 martie.

Via: community.oneplus.com

Categorii: oneplus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.