Allview se bucură de succes comercial cu gama sa de televizoare, iar cea mai nouă adiție deschide o serie nouă – 6500. Primul model poartă indicativul 32ATC6500-H.

Sunt câteva elemente prin care iese în evidență:

➡️ încadrat în noua clasă energetică E (asta se transpune într-un consum redus de energie);

➡️ display IPS cu Motion Adaptive Noise Reduction (sunt promise culori vii și detalii bune);

➡️ sunet stereo cu certificare Dolby Audio;

➡️ conectivitate asigurată de tunere încorporate DVB-T / T2 / C/S/S2, 2 x HDMI, 1 x USB, slot CI+, ieșire audio digitală, jack de 3.5 mm;

➡️ funcția Auto TimeShift ce permite redarea unei secvențe anterioare prin apăsarea Play /Pause.

Trebuie specificată că nu este un smart TV, iar în seria 6500 vor fi lansate și alte modele (pe alte diagonale + smart TV-uri). Folosește un panel IPS cu rezoluție HD (1366 x 768 pixeli), timp de răspuns de 8 ms, contrast nativ de 1200:1, luminozitate de 200 cd / mp, sunet stereo cu 2 x 8W RMS și Dolby Audio, consum de 26 kWh la 1000 ore.

Prețul său este de 999 lei, dar în perioada următoare îl găsiți la 899 lei.

Declarație oficială:

Succesul înregistrat în acest an de către brandul Allview în cadrul primei etape a programului național Rabla pentru Electrocasnice, când 1 din 5 români a ales un televizor marca Allview, a reprezentat confirmarea aprecierilor venite din piață pentru produsele noastre și eforturile întreprinse la nivel de business. Din dorința de a răspunde cerințelor existente în piață și de a furniza o gamă cât mai variată, ne-am luat angajamentul în fața utilizatorilor de a lansa produse sustenabile, aliniate la cele mai noi tehnologii și standarde. Astfel, noua serie de televizoare – 6500, ne oferă premisele necesare generării unui plus de valoare, replicând rezultatele marcante din etapa anterioară a acestui program national.”

Mai multe detalii despre televizor găsiți pe pagina dedicată de pe website-ul Allview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.