Lamborghini Sian Lego Technic replica gAuto

În urmă cu mai bine de o săptămână vă anunțam aici că o construcție LEGO Technic de excepție va putea fi admirată în țara noastră în perioada 26 – 30 noiembrie la București, în Park Lake Shopping Center, pentru ca între 2 – 7 decembrie aceeași machetă să ajungă la Cluj, în Vivo! Mall.

Ei bine, eu am fost la București chiar în prima zi și trebuie să vă spun că merită să dați o fugă în Park Lake Shopping Center București sau la Cluj, în Vivo! Mall, dacă sunteți din zonă. Mai ales dacă aveți copii și dacă ei sunt orișicât pasionați de mașini ori, mai rău, de LEGO.

Asta fiindcă replica 1:1, adică una în mărime naturală, este o execuție ce nu are cum să nu impresioneze. Lamborghini Sian FKP 37 realizat în cea mai mare parte din piese LEGO Technic, mai exact din peste 400.000 de piese, arată în mare fel.

Este adevărat că unele detalii nu sunt întocmai reprezentate precum la mașina originală, dar vorbim până la urmă de o machetă concepută din piese LEGO ce au limitările lor. Ba chiar jantele și pneurile sunt unele convenționale, aici nu s-au putut face minuni din LEGO.

Pe de altă parte, este uimitor că farurile, stopurile și chiar semnalizările se aprind și că discurile și etrierii de frână, printre altele, sunt atât de fidel realizate.

Mașina din piese LEGO Technic are o culoare verde intens, iar la cum sunt aranjate piesele de această nuanță pare că ai în față cumva o caroserie ca din solzi de șarpe. Sunt mult mai multe detalii de urmărit la această replică 1:1…

Lângă macheta din piese LEGO Technic, este așezat un Lamborghini Huracan STO, ce este și el o realizare de excepție, o dovadă a inovației și ingineriei italiene descătușate.

În plus, în jurul celor două mașini, erau mai multe zone de relaxare unde erau disponibile mii de piese LEGO din care cei mici puteau construi ce le năzărea imaginația. Așa că, repet, ar merita să vedeți alături de copii ceea ce a pregătit LEGO în această perioadă în cele două locații amintite la începutul articolului.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.