Arhiva

La evenimentul organizat de Amazon astăzi la New York, pe lângă noua tabletă Kindle Fire și Kindle Touch, a fost lansat și Kindle (2011). Modelul entry-level și-a făcut apariția la un preț de doar  $79 renunțând la trendul dispozitivelor care folosesc ecran tactil. 

Noul Kindle nu și-a păstrat tastatura fizică, rezumându-se la un număr mai redus de butoane cum ar fi Home, Menu, Keyboard, Back și butonul din mijloc (pentru selecție și derulare). Pe lângă acestea rămân tradiționalele butoane de pe lateralul dispozitivului.

Scrierea cu tastatura pe ecran e mult mai anevoioasă decât pe modelul trecut. Acum trebuie să selectezi fiecare literă în parte. E adevărat, e-readerele nu sunt făcute pentru scris ci pentru citit, dar rămâne la latitudinea utilizatorului dacă acest lucru este sau nu un impediment. Dar la prețul pe care il oferă nu ne putem astepta la prea multe. Pentru cei care doresc doar să citească lejer carți folosindu-se de noile tehnologii dar nu au nevoie de toate funcțiile unei tablete, atunci acest e-reader este perfect, la un preț mai mult decât accesibil.

Sursa: engadget

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.