Android

Cu toate că mai sunt cam două luni până când se va lansa oficial Ice Cream Sandwich, era de asteptat ca să apară imagini sau chiar video-uri cu noua versiune Android. Cel care a realizat clipul susține că a cumpărat telefonul de pe eBay iar când a pornit telefonul și-a dat seama că era puțin diferit decât se aștepta.

Versiunea pare să ruleze pe un nou build (IRK48) și kernel (3.0.1). Nu putem fi 100% siguri că e versiune oficială, ar putea fi un ROM modificat ca să preia elementele vizuale din noul sistem de operare. Dar e puțin probabil. Vedem influențe atât din Gingerbread cât și din Honeycomb. Patru scurtături în partea de jos a ecranului: un plus față de versiunea precedentă care are doar douăș găsim și un icon cu Google Apps care după cum îi spune și numele, este un folder care conține aplicațiile puse de Google.

Dacă se apăsa lung butonul acasă, apare multi-tasking-ul vertical de la Honeycomb. Bara de notificare, cât și aplicația pentru cameră par să aibă un design nou de asemenea. Mai jos puteți urmări video-ul incărcat:

Sursa: engadget