Foto si Video

Primele detalii despre Fotogenica 2013 le-ați găsit în urmă cu ceva timp pe site. Canon este sponsor al evenimentului și-l va aduce pe Brutus Östling, fotograf cunoscut ce a câștigat premii recunoscute la nivel internațional și a fost ales ambasador al brandului japonez din 2009.

Câteva detalii legate de ambasadorul Canon ce va sosi la Fotogenica 2013:

Născut în 1958 în Stockholm, Brutus Östling a înfiinţat, în 1981, o editură care a publicat peste 1.000 de titluri. În 2005, a decis să-şi schimbe complet cariera, optând pentru fotografie şi specializându-se pe cea de natură. Trei dintre albumele foto pe care le-a publicat au devenit bestseller-uri în Suedia, iar unele au fost traduse în limba engleză şi nu numai. L-a publicat pe primul în 2005, “Mellan vingspetsarna”, cu fotografii cu păsări din zona arctică şi din Antarctica, imaginile sale fiind premiate, un an mai târziu, cu WWF Panda Prize pentru cea mai bună carte de natură din Suedia şi a fost numit fotograful suedez al anului. A câştigat acelaşi premiu şi în 2007, pentru alt album foto. La finele anului 2007, a fost numit “fotograful scandinav de natură 2007-2008”.

Despre Fotogenica 2013 și implicarea Canon:

Fotogenica 2013 aduce împreună pasionaţii de fotografie şi profesioniştii din domeniu prin intermediul conferinţelor, demostraţiilor practice, workshop-urilor foto şi prezentărilor de echipament. Anul acesta, pe lângă prezentările lectorilor Toma Bonciu, Cătălin Paduraru, Mircea Badutz, Adi Popa şi Mihai Musceleanu, participanţii vor avea ocazia să-l întâlnească şi să-l asculte şi pe Mugur Vărzariu, explorator Canon şi singurul fotograf român inclus în programul de ambasadori Canon.

Canon România sprijină ediţia 2013 a Fotogenica oferind participanţilor ocazia de a testa echipamente profesionale de vârf, inclusiv aparate foto şi obiective accesibile, în mod normal, profesioniştilor. Mai mult, Canon selecta cele mai reuşite fotografii realizate la această ediţie şi le va premia. Câştigătorii vor fi premiaţi cu un DSLR Canon EOS 60D – premiul I, o imprimantă foto Canon PIXMA PRO 9000 – locul II, respectiv o imprimantă foto Selphy CP 9000 – locul III.

Categorii: canonfoto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.