Procesoare AMD seria EPYC Hardware

Seria de procesoare AMD EPYC este completată de aici înainte cu noi modele așezate în gama EPYC 4004, care se adaugă celor deja disponibile și recomandate pentru servere care caută să obțină o optimizare cât mai bună a costurilor.

Astfel, în comparație cu un procesor Intel Xeon E-2488, un server alimentat de un singur procesor AMD EPYC 4564P ar trebui să ofere o creștere de 1.8 ori a performanței per dolar de procesor.

Procesoare AMD seria EPYC 4004

Procesoarele AMD EPYC din seria 4004 sunt construite pe arhitectura foarte eficientă „Zen 4”, pentru a oferi un sistem de calcul puternic și de uz general într-un pachet cu un singur socket. Acestea se pare că permit configurații de înaltă performanță la scară de rack, multi-nod și turn, în cazul în care costul sistemului și alte constrângeri de infrastructură sunt considerente critice.

Serverele echipate cu procesoare AMD EPYC 4004 promit un echilibru între performanță, scalabilitate și accesibilitate. Procesoarele EPYC seria 4004 vor fi implementate de parteneri AMD precum Altos, ASRock Rack, Gigabyte, Lenovo, MSI, New Egg, OVHcloud, Supermicro și Tyan.

Specificații procesoare AMD EPYC din seria 4004

Specificatii procesoare AMD EPYC seria 4004

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.