Între cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și  o pereche de căști cu recenzii bune spre foarte bune din partea celor ce le-au cumpărat de-a lungul timpului.

1. Căști over the ear Sony WH-1000XM4S 👈🖱️

🔺Probabil, cele mai bune căști over the ear în suma la care sunt listate

Le găsiți în trei variante de culoare: negru, albastru și argintiu. Modelul pe argintiu au cel mai redus preț. electronics le aduce la aprox. 934 lei.

Au strâns nota 4.49 din 197 de review-uri și am curajul să spun că în puțin peste 900 lei sunt una dintre cele mai bune opțiuni pe nișa din care fac parte. ANC-ul Sony este la cote înalte, aproape la fel de bun precum cele de la Bose.

2. Espressor automat Krups Intuition Experience ce prepară 17 rețete 👈🖱️

🔺Iese în față cu o listă extinsă de rețete preparate

Reducerea de 20% se face prin codul electronice. Pot fi setate 4 profiluri și 4 trepte de tărie a cafelei. Printre băuturile preparate se află:

  • Cafea;
  • Espresso;
  • Cappuccino;
  • Latte macchiato;
  • Caffe Latte;
  • Espresso intenso;
  • Macchiato.

Sunt și câteva evaluări, dar parcă prea puține: 4.89 din 8 review-uri.

3. Robot de aspirare Roborock Q5 Pro+ 👈🖱️

🔺Multă tehnologie într-un robot de aspirare din categoria mid-range

electronic este codul de reducere de 10%. Observați cum se joacă eMAG cu codurile: electronics, electronice sau electronic.

Este un robot de aspirare cu stație de golire automată, senzor LiDAR și funcție mop. Au dezvoltat o perie denumită DuoRoller pentru a oferi rezultate mai bune la trecerea peste covoare. Din descriere înțeleg că autonomia ajunge până la 180 de minute.

4. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra cu 5G + Wi-Fi 6e 👈🖱️

🔺Cea mai bună tabletă Android pe format mare

Am o astfel de tabletă de câteva săptămâni și pot să spun că m-a impresionat în sens pozitiv. Am reușit prin browserul Samsung să-mi aduc și bookmark bar-ul din Chrome. Mi se pare o adevărată bijuterie pentru cine caută Android pe un display AMOLED de 14.5 inci. Stylus-ul este de-a dreptul genial, iar dacă pe Galaxy S23 Ultra nu-l folosesc aproape deloc, pe Tab S9 Ultra mi se pare feature-ul cheie.

Modelul cu 256 GB stocare și 5G are reducere de 10% prin codul audiomobile.

5. Set cu 2 periuțe Philips Sonicare ProtectiveClean HX6851/34 👈🖱️

🔺Au 4.83 din 63 de review-uri

electronice îi scade prețul cu 15%. În sub 700 lei primești două periuțe cu destulă tehnologie la pachet. Sunt incluse 2 tocuri de transport, 2 capete de periere, 3 moduri de curățare, atinge până la 62.000 de mișcări pe minut, au poziționat senzori de presiune și funcția BrushSync.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.