Smartphone

Mai zilele trecute și HTC Desire a primit 2.3 Gingerbread sub forma unui update ce se putea face manual. Acum a sosit vremea unuia dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Android în 2010 și anume Galaxy S ce și acum este în oferta magazinelor online la prețuri situate în jurul a 1.400 – 1.500 de lei.

Detalii găsiți pe devicer.ro.

Eu zic că este mai bine mai târziu decât niciodată și ar fi fost cam aiurea ca un telefon de buget ca LG Optimus One să ajungă la 2.3 Gingerbread și Galaxy S să ruleze în continuare doar 2.2 FroYo. Apropo, FroYo domină cu peste 50% din market share-ul Android, iar 2.3 Gingerbread este pe undeva pe la 25%.

Prețul ce îl are acum recomandă Galaxy S. Vorbim de un smartphone cu ecran SuperAMOLED de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, cameră de 5 Megapixeli care filmează HD, baterie de 1.500 mAh, Wi-Fi, bluetooth 3.0. Îl găsiți la eMAG.ro pentru 1.479 lei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.