Tablete

Am fost la prezentarea făcută la Orange Concept Store de la 10.30. Inițial am crezut că o voi găsi doar în oferta Orange, dar uite că a ajuns și la Vodafone unde s-a vândut până acum Galaxy Tab 10.1v – particul v identifcă modelul prezentat la MWC din Barcelona. Samsung și-a regândit tableta după prezentarea iPad 2 în speranța de a face o tabletă mai ușoară, mai subțire.

Ideea ar fi că Galaxy Tab 10.1 arată foarte bine cu materiale de calitate. Partea hardware este aproape identică cu celelalte tablete HoneyComb. Avem un procesor dual-core la 1 GHz, spațiu de stocare de 16/ 32/ 64 GB, fără microSD, 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, cameră de 3 Megapixeli care filmează HD, cameră secundară pentru apeluri video de 2 Megapixeli, baterie de 7.000 mAh, 565 grame și 8.5 mm grosime (cu 0.3 mm mai puțin decât iPad 2).

Mai multe detalii după ce îi vom face o recenzie.

Detalii despre oferta orange.ro – reducere 100 de euro în decursul zilei de astăzi.

Detalii despre oferta vodafone.ro.

[nggallery id=125]

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.