Tablete

Allview a beneficiat de un târg de tehnologie din Germania spre a anunța Android 4.1 Jelly Bean pe tableta sa poziționată ca vârf de gamă, Allview AllDro 3.

Câteva detalii legate de Allview AllDro 3 DUO:

– displa IPS de 9.7 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli;

– procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean în viitorul apropiat;

– 3G prin dongle USB, Wi-Fi b/g/n, fără GPS;

– cameră de 2 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 5900 mAh, 608 gr. și 10 mm grosime.

Preț – 1129 lei.

Cu această ocazie a fost prezentată o nouă tabletă dual-core de 7 inch – Allview Speed AllDro DUO care va aduce un display IPS cu rezoluție 1024×768 pixeli și un procesor dual-core. Prețul va fi similar cu cel de la Allview Speed AllDro din prezent, sub 200 de euro.

Noul sistem de operare aduce numeroase beneficii pentru utilizatori, iar compania noastra tine pasul cu noutatile tehnologice. De aceea, Android 4.1 Jelly Bean va fi disponibil pe noul lot de tablete AllDro 3 Speed DUO, cu display capacitiv de tip IPS si processor Cortex A9 Dual-Core, la 1,5 GHz, pentru o experienta de utilizare superioara”, mentioneaza Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.