Software

Veste bună pentru cei care și-au achiziționat Google Nexus 5. Android 4.4.1 a început a fi disponibil sub formă de update via OTA / Over-the-Air. Apare o notificare pe smartphone și de acolo începe procesul de instalare.

Android 4.4.1 rezolvă problemele camerei de 8 Megapixeli cu OIS de pe Nexus 5. Erau probleme cu focusul, calitatea fotografiilor, viteza de declanșare etc. Presupun că mai sunt și alte probleme rezolvate, spor de performanță în browsing și rularea aplicațiilor.

Nu a trecut prea mult timp de la lansarea Android 4.4 KitKat pe 1 noiembrie până când a trecut la 4.4.1. Să vedem dacă vor aduce noua versiune software și pe Google Nexus 7 în edițiile pe 2012 și 2013, LG Nexus 4.

Sursa: AndroidCentral.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.