Software

Am jucat Gran Turismo 5 acum câțiva ani de zile pe PS3 și impresiile oferite au fost la superlativ. Mă întreb ce au reușit să mai îmbunătățească față de GT5. Erau deja la maximum în ce privește calitatea curselor, nivelul de realism etc.

Declarație oficială:

Este incredibil ce am atins în cei 15 ani de când a apărut primul joc Gran Turismo, dar nu putem spune că ne-am oprit din procesul  de inovare”, declară Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo şi preşedintele Polyphony Digital Inc. “Ne-am dorit ca Gran Turismo să reprezinte un nou tip de joc de curse, care să se concentreze pe realism şi, astfel, să-i inspire pe entuziaștii de automobilsim din întreaga lume. Evoluţia incredibilă a seriei este cel mai important factor care motivează Polyphony pentru a-şi continua eforturile de a redefini şi rafina în permanență genul simulatoarelor de curse”.

Preț – 199 lei 239 lei pe eMAG.ro

Mai multe detalii în comunicatul de PR:

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.