Software

O veste interesantă pentru acest sfârşit de săptămână vine din partea Google. Compania şi-a actualizat lista de maşini compatibile cu Android Auto, iar dacă la Alfa Romeo, Volvo sau Opel au fost adăugate noi modele, la capitolul branduri şi-a făcut apariţia şi Dacia.

Momentan nu se specifică decât că sistemul de infotainment Google va ajunge foarte curând şi pe maşinile Dacia, iar cel mai probabil vorbim de noile modele ce vor integra sistemul multimedia Media Nav.

Din păcate există un mare semn de întrebare legat de disponibilitatea Android Auto pentru piaţa din România. Momentan Google nu aduce oficial Android Auto în ţara noastră, iar în descrierea publicată pe android.com se menţionează că existenţa sistemului poate varia în funcţie de ţară. În plus link-ul postat pe site duce către pagina oficială Dacia din Marea Britanie.

Personal cred că vor mai trece 2-3 ani până când vom avea Dacia cu Android Auto în România.

Categorii: gautosoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.