Telefoane Mobile

Nu știam că AnTuTu realizează un top al smartphone-urilor chinezești și compară rezultatele obținute în testul de benchmark cu prețul la raft. Nu sunt neapărat un fan al testelor de benchmark, dar haideți să vedem ce modele au ieșit în față: repet, raportul preț / putere de procesare. 

Lista este formată din:

10. Xiaomi Redmi Note 4 cu 3 GB RAM și 64 GB stocare;

9. Cool 1 Dual cu 3 GB RAM și 32 GB stocare;

8. Lenovo ZUK Z2 Pro cu 4 GB RAM și 64 GB stocare;

7. Xiaomi Mi 5s cu 3 GB RAM și 64 GB stocare;

6. Meizu Metal cu 2 GB RAM și 16 GB stocare;

5. Xiaomi Mi 5 cu 3 GB RAM și 64 GB stocare;

4. LeEco Le Pro 3 cu 4 GB RAM și 32 GB stocare;

3. LeEco Le 2 cu 3 GB RAM și 32 GB stocare;

2. LeEco Le Max 2 cu 4 GB RAM și 32 GB stocare;

1. Lenovo ZUK Z2 cu 3 GB RAM și 32 GB stocare;

Observați că telefonul testat de către Cosmin în urmă cu puțin timp s-a clasat pe primul loc, iar în review îi găsiți toate punctele PRO și CONTRA, totul prezentat pe larg – de la design și pachet până la teste de benchmark, galerie cu fotografii și materiale video, autonomie.

Smartphone-urile chinezești au început a prinde din ce în ce mai puternic și în țara noastră, deși sunt importate de cele mai multe ori direct din China, cu TVA plătit la poștă, de multe ori cu o perioadă de așteptare de 2 – 3 săptămâni. Ca raport preț / specificații, de multe ori te alegi cu un veritabil best-buy, dar din păcate mai sunt și situații neplăcute (lipsa garanției, software-ul ce trebuie pus la punct, funcționarea defectuoasă etc).

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.