Software

Polyphony Digital dezvoltă Gran Turismo Sport, iar din 17 martie urmează să deschidă etapa de beta închis pentru acest joc din categoria racing. Acest beta closed urmează a fi deschis spre utilizatorii de PS4 din SUA, iar în viitor s-ar putea să existe o mișcare similară și spre Europa etc. 

Care sunt o parte din noutățile aduse de către Gran Turismo Sport?

  • posibilitatea de a participa la curse online vs alți jucători ce au jocul instalat, totul într-o manieră care să aducă adrenalină și plăcerea de a concura;
  • introducerea unui profil pentru jucător, în acest profil sunt adunate tot felul de date și se ține cont de stilul de condus al fiecărui utilizator, performanța atinsă în cursele desfășurate, modul în care conduce automobilul etc. Toate aceste informații ajută în selecția celor cu care jucătorul concurează, spre a nu exista un ecart prea mare între concurenți;

Jocul urmează a fi disponibil pe PS4. De-a lungul timpului, Gran Turismo a fost unul dintre motivele importante ce m-ar fi făcut să achiziționez o consolă de gaming de la Sony. Asta și pentru că nu-l veți găsi portat pe alte platforme.

Gradul de detalii din joc mi se pare de-a dreptul incredibil, cel puțin pe baza a ceea ce am văzut în trailere.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.