Hardware

AOC AGON AG322QC4 este cel mai nou şi mai interesant monitor de gaming al producătorului taiwanez. Acesta oferă o experiență grafică extraordinară datorită panoului de 31,5 inch, compatibil cu tehnologia VESA DisplayHDR 400 (aceasta asigură luminozitate de 400cd/m², nivele ajustabile ale umbrelor, gamă variată de nuanțe și profunzimea acestora pentru imagini HDR), cu panel VA, rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), aspect 16:9, rată de contrast de 2000:1 și o curbare de 1800R.

Monitorul dispune de refresh rate de 144Hz, timp de răspuns de 4ms GtG și tehnologie AMD Radeon FreeSync 2 cu ajutorul căreia jucătorul se poate bucura de o experiență de gaming la un nivel avansat. Aceasta susține un refresh rate variabil (aliniază refresh rate-ul monitorului cu framerate-ul plăcii grafice) şi implică reguli stricte (ex. Low Frame Compensation (LFC) obligatoriu, un spațiu de culoare mai mare).

AOC AGON AG322QC4 vine cu un design lucios, în nuanțe de negru închis, iar aspectul curbat permite distanța egală dintre ochi și fiecare colț al monitorului, printr-un unghi perpendicular ce elimină distorsiunea imaginii, a contrastului accentuat sau a neclarității culorilor cauzate de un unghi oblic.

Noul monitor AOC va fi disponibil în România din luna iulie 2018 la prețul de 2759 lei.

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.