Diverse

Microsoft a confirmat abia anul trecut că proiectul Windows Phone a dat greş, chiar dacă vânzările erau pe butuci încă din 2015. După anunţul oficial au fost închise toate parteneriatele şi oprite toate liniile de producţie, iar stocurile de smartphone-uri rămase au fost concentrate către magazinul oficial.

Nu au fost foarte multe unităţi în stoc, însă un sistem de operare închis nu putea atrage cumpărători într-un ritm prea alert. Microsoft a oferit reduceri de preţ semnificative, a promis update-uri de soft pe partea de securitate, însă interesul a fost atât de scăzut încât ultimele telefoane existente în Microsoft Store au fost epuizate abia la jumătate de an de la confirmarea eşecului.

Sunt şanse să mai existe prin lume diverse stocuri de smartphone-uri cu Windows Phone pe la distribuitori sau retaileri, în ideea că vreţi să cumpăraţi ultimele dovezi ale unei înfrângeri dureroase.

Cu acest anunţ se încheie o perioadă în care compania americană nu s-a adaptat, nu a ascultat şi nu a fost flexibilă în relaţia cu utilizatorii şi partenerii.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.