Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Calendars 5 Software

Așa cum probabil ți-ai dat seama din titlul acestui articol, Calendars 5 – Event and Task Manager with Google Calendar Sync este Free app of the week în Apple App Store. Acest status îl primește în fiecare săptămână o aplicație ce Apple o consideră atât de bună încât o oferă gratuit.

Calendars 5 este una din cele mai bune aplicații cu ajutorul căreia îți poți organiza timpul și evenimentele, făcând parte din categoria calendarelor deștepte. Una din cele mai importante funcții este posibilitatea de introducere naturală a datelor. Ce înseamnă acest lucru? Folosindu-mă de exemplul autorului, tastarea frazei “Meet John at Starbucks on Sunday” va crea automat un eveniment alături de John, în ziua de Duminică, la Starbucks.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Calendars 5

Calendars 5 dispune și de un manager sau gestionar de sarcini avansat și se laudă cu interfața gândită pentru a le pune în prim plan. Alt avantaj al acestei aplicații este posibilitatea de a sincroniza calendarul și evenimentele cu Google Calendar. În acest mod îți vei putea sincroniza ușor calendarul pe toate deviceurile tale Apple, îl vei putea accesa prin browser și chiar cu ajutorul terminalelor Android.

După cum probabil ți-ai dat seama din propoziția folosită mai sus ca exemplu, Calendars 5 nu este disponibil momentan în limba română, însă vei putea alege între engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, portugheză, rusă și spaniolă.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Calendars 5

Aplicația ocupă aproximativ 48 MB din memoria internă și este compatibil cu orice iPhone, iPad și iPod touch ce rulează minim iOS 8.0. Aceasta poate fi descărcată gratuit, până Joi, 28 Aprilie 2016, căutând în App Store după termenul Calendars 5 sau făcând click aici.

Îți recomand să instalezi această aplicație chiar dacă nu ai nevoie în acest moment de ea, iar după să o ștergi. În acest mod Calendars 5 va rămâne asociată contului tău Apple și o vei putea reinstala gratuit oricând.