Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Dragon Hills Software

Dragon Hills este jocul ce poartă titlul de Free App of the Week în această săptămână în magazinul de aplicații Apple App Store, titlu oferit săptămânal unei aplicații iOS ce Apple consideră că merită încercată de orice utilizator al unui iDevice.

Dragon Hills este un joc ce răstoarnă conceptul jocurilor cu prințese neajutorate ce au nevoie de un prinț pentru a le salva din mâinile răufăcătorilor și de a le răzbuna reputația. Un fel de Mario feminist aș putea spune.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Dragon Hills

Scopul acestui joc este de a te pune în rolul unei prințese nervoase ce controlează un dragon foarte periculos în misiunea ei de a se răzbuna pe cavalerii răi pentru nedreptățile prin care aceasta a fost forțată să treacă. Cu ajutorul dragonului vei elimina cavalerii, vei descoperi teritorii noi, vei putea cuceri castelele altora și chiar să distrugi complet scenariile dacă modul tău de joc este unul destructiv.

Ritmul jocului Dragon Hills este unul rapid, alert, cu multe bătălii cu bossi și posibilități de upgrade a armelor și a armurilor folosite în aventurile prințesei și a dragonului.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Dragon Hills

Dragon Hills este compatibil cu orice iPhone, iPod touch și iPad ce rulează cel puțin iOS 7.1, ocupă aproximativ 85 MB spatiu din memoria internă și este disponibil doar în limba engleză. Acesta costă în mod normal echivalentul a $1.99 însă îl vei putea descărca gratuit până pe data de 5 Mai când ștafeta de Free App of the Week va fi predată altei aplicații.

Jocul îl vei găsi fie căutând în magazinul de aplicații App Store după Dragon Hills sau făcând click aici. Dacă vei instala Dragon Hills în această perioadă jocul va rămâne asociat contului tău Apple și îl vei putea reinstala gratuit oricând, indiferent de ce preț va avea în acel moment.