Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Pull My Tongue Software

Aplicația ce poartă titlul de Free App of the Week în această săptămână este Pull My Tongue. Acest statut este acordat în fiecare săptămână unei aplicații plătite din App Store pe care Apple o consideră atât de bună încât o oferă gratuit pentru o perioadă de 7 zile.

Pull My Tongue este un joc de tip puzzle, asemănător Cut the Rope sau Where’s My Water?. Jocul îl are în rolul principal pe Greg, un cameleon drăguț ce preferă hrana umană, în special popcornul.

Scopul jocului este de a-l trage pe Greg de limbă (la propriu) astfel încât să colecționezi toate stelele în drumul spre popcorn. Acțiunea din Pull My Tongue se desfășoară în 5 lumi diferite împărțite în 90 de nivele unde va trebui să depășești diferite obstacole pentru a-i oferi lui Greg hrana preferată.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Pull My Tongue

Pull My Tongue se află momentan la versiunea 1.3.1, este compatibil cu orice iPhone, iPad și iPod touch ce rulează minim iOS 6.0, necesită aproximativ 88MB de spațiu liber în memoria internă și costă în mod normal echivalentul a $0.99. Însă îl vei putea descărca gratuit până Joi, 26 Mai 2016, când titlul de Free App of the Week va fi transferat altei aplicații.

Pentru a descărca Pull My Tongue tot ce trebuie să faci este să accesezi acest link sau să faci o căutare în Apple App Store după Pull My Tongue. Menționez că dacă vei instala jocul în această perioadă îl vei putea reinstala oricând fără a plăti prețul practicat la momentul respectiv.