Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Over Software

În fiecare săptămână Apple dorește să promoveze o aplicație sau un joc iOS oferindu-le gratuit în magazinul de aplicații propriu. În această săptămână este rândul aplicației Over, un editor de imagini destul de avansat în rândul celor dedicate terminalelor mobile.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Over

Over include foarte multe funcții de editare capabile să satisfacă nevoile oricărui amator de grafică, de la adolescente ce doresc să își facă imaginea de profil Facebook unică și până la persoane ce au nevoie să promoveze un anumit produs. Aceasta include mai bine de 300 de fonturi ce pot fi folosite pentru a adăuga conținut text pozelor tale și peste 800 de ilustrații, iar numărul acestora se află într-o continuă creștere. Mai mult, poți încărca orice alt font găsit pe internet folosind funcția Open in Over.

Dacă nu ai o imagine cu care să începi proiectul la care te-ai gândit, Over are un parteneriat cu Unsplash și Pixabay prin care îți oferă acces direct din aplicație la colecțiile acestora. Iar dacă proiectul început necesită o amânare, Over îți permite să îl salvezi, alături un număr nelimitat de proiecte pe care le poți continua oricând.

Alături de acestea vei descoperi și alte funcții interesante plus conținut grafic actualizat zilnic. Însă dacă nu ești mulțumit de filtrele și funcțiile gratuite poți oricând să răsfoiești catalogul de pluginuri disponibile ca in-app purchase.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Over

Dacă afirmațiile de mai sus nu te-au convins încă să încerci Over mai adaug faptul că aplicația dispune de o interfață grafică ușoară, fluidă și intuitivă ce nu afișeaza reclame în interiorul acesteia.

Această poate fi descărcată gratuit făcând click aici. Aplicația ocupă aproximativ 70 MB, este compatibilă atât cu iPhone cât și cu iPad și necesită minim iOS 8.0 pentru a putea fi instalată.

Categorii: appleiossoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.