Software

Din păcate nu am un iPad ca să testez aplicația Duet Display, dar am încredere în site-urile de specialitate din dot com. 

Duet Display costă 10 dolari și permite transformarea unei tablete iPad în al doilea ecran al PC-ului, funcționează atât pe Mac OS X cât și pe PC-urile cu Windows.

Trebuie să aveți o aplicație instalată pe Mac sau PC, tableta conectată prin cablu Lightning și cam atât. Ai parte de un al doilea ecran ad-hoc, un display ce merge a fi controlat prin gesturile touch.

Rezoluția tabletei rămâne mereu la 1024×768 pixeli, indiferent dacă aveți un model de iPac cu o rezoluție superioară. Este o aplicație scumpă, dar utilă pentru cei interesați să aibe un plus de productivitate în anumite momente.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: ios

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.