Tablete

Ieri am avut ocazia să văd această tabletă în prezentarea făcută de Orange România după cum ați putut citi aici. Într-un război fără precedent, Apple obține din partea unui tribunal din Dusseldorf – Germania un ordin de restricție privind comercializarea lui Galaxy Tab 10. deoarece tableta concurentă de la Samsung ar încălca o serie de patente din portofoliul companiei americane. Restricția este valabilă pentru Uniunea Europeană cu excepția Olandei. Este al doilea continet după Australia unde s-a luat o măsură similară. Galaxy Tab 10.1 este deja în SUA, dar nu am auzit de o mișcare similară și pe continentul nord-american deși acolo este un adevărat război al patentelor.

Conform unui site britanic Galaxy Tab 10.1 era tableta care se vindea cel mai bine după iPad 2 în magazinele din Mare Britanie.

Sunt curios cum se va sfârși acest conflict. Ori se va ajunge la o înțelegere, ori va dispărea de tot Galaxy Tab 10.1 din magazine, deși Samsung și-a dorit foarte mult să aibă un adversar pentru iPad 2 și realizaze o tabletă cu Tegra 2 de 10.1 inch cu o greutate de doar 565 gr și 8.5 mm grosime.

Sursa: The Thelegraph

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.