LG

Este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului și nu am avut ocazia să-l testez, dar sper ca în viitorul apropiat să treacă și pe la mine. Am scris articole similare și pentru:

1. Samsung Galaxy S II;

2. HTC Sensation;

3. LG Optimus 2X.

Observați că toate sunt telefoane dual-core cu Android și sunt extrem de hot în acest moment. Apple are în pregătire iPhone 5 – un alt dual-core și poate că va fi cel mai bine vândut dintre toate. Până atunci să vedem la ce costuri este comercializat LG Optimus 3D și să individualizăm magazinul cu cel mai bun preț.

evoMAG.ro – 2.599 lei;

Marketonline.ro – 2.496 lei;

PCfun.ro – 2.417 lei;

quickmobile.ro – 2.344 lei;

telefonultău.eu – 2.249 lei. 

LG Optimus 3D este primul smartphone capabil să filmeze 3D dispunând de două camere de 5 Megapixeli care filmează full HD în 2D și HD în 3D. Are un procesor dual-core la 1 GHz, ecran de 4.3 inch capabil să redea conținut 3D, baterie de 1.500 mAh.

 

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.