Apple

Ca o modalitate de a sărbători victoria uriaşă împotriva Samsung, Apple a introdus o nouă plângere la aceeaşi curte din California, adăugând Galaxy S3 şi Galaxy Note pe lista dispozitivelor care –susţin ei- încalcă proprietatea intelectuală a Apple.

Potrivit Apple Insider, plângerea a fost făcută astăzi şi conţine o sesizare făcută pentru prima dată în februarie pentru 17 dispozitive Samsung. Relaţionată cu această plângere este o a doua reclamaţie care este diferită de cazul mediatizat ce a început în aprilie 2011 şi s-a concluzionat vinerea trecută, având ca deznodământ câştigul masiv al Apple. Diferită fiind deci de prima plângere, a doua reclamaţie priveşte 21 smartphone-uri, media-playere şi tablete pe care Samsung le-a lansat începând cu luna august 2011 şi terminând cu august 2012, conţinând Galaxy S3, Galaxy S3-Verizon precum şi tableta de 10.1 inch Galaxy Note.

Cu siguranţă această acţiune o putem aprecia ca fiind o replică la titlul de campion pe piaţa smartphone-urilor a companiei Samsung, a căror vânzări de S3 depăşesc cu mult vânzările de iPhone-uri.

Sursa: Apple Insider