Software

Rise of the Blobs este un joc pe care l-am descoperit aproximativ acum o săptămână şi pot să spun că deja a devenit “nambăr uan!”  Deşi la început a fost foarte enervant, acum îmi place mult şi cred că este un joc foarte bun.

Screenshot_2013-01-30-16-00-16

Este un joc de tip puzzle în care tu eşti “Marsh Mal” şi eşti atacat de “blobs“. “Blobşii” ăştia sunt de trei culori şi tu arunci de sus cu fructe ca să-i distrugi. Jocul are patru moduri – Normal, Timed, Skull şi Match – şi patru Power Up-uri care depind de modul la care joci.

Mie unul, cel mai mult îmi plac modurile Normal şi Timed. La modul Normal, tot ce trebuie să faci este să împiedici “blobşii” să ajungă la tine. La Timed, pe lângă faptul că trebuie să-i distrugi înainte să te ajungă, trebuie să iei şi ceasuri ascunse în “blobşi” pentru a prelungi timpul iniţial – când se termine timpul, ai pierdut.

Modul Skull nu prea l-am jucat, deoarece mi se pare prea greu şi se pierde farmecul. Trebuie să distrugi Skull-urile ascunse în blobşi, înainte să explodeze şi să pierzi. Iar la modul Match, jocul îţi oferă în partea din dreapta sus trei culori, reprezentând ordinea în care trebuie să distrugi “blobşii” pentru a face mai multe puncte.

Este cu siguranţă un joc care merită un loc pe device-ul vostru!

Descarcăblobs Rise of the Blobs – Google Play

Descarcăblobs Rise of the Blobs – iTunes Store