Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Accesorii inteligente

Ecosfera Xiaomi, așa cum denumește compania chineză mai nou ecosistemul său de produse, se extinde din ce în ce mai tare. După ce am văzut de ce este în stare unul dintre cele mai performante aspiratoare robot ale momentului, vă spun câteva cuvinte și despre alte două produse destinate curățeniei.

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum și varianta Pro a acestuia sunt primele aspiratoare umed-uscate ale producătorului. Practic, cele două dispozitive sunt de tip 3 în 1 – aspirare, spălare și ștergere. Diferența majoră între cele două aspiratoare stă în rola mopului, cu o suprafață mult mai mare în cazul versiunii Pro:

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Totodată, varianta Pro are o stație de andocare mai mică, ce-i permite doar încărcarea bateriei, celelalte funcții fiind integrate direct în dispozitiv (precum curățarea automată a mopurilor). La Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum stația este mai complexă și integrează un rezervor de apă curată ce poate face plinul rezervorului de pe aspirator de aproape 4 ori. În același timp, stația spală mopul cu apă curată și îl usucă cu aer la 55 grade Celsius.

 

Principalele funcții ale ambelor aspiratoare inteligente sunt:

  • Detectează suprafața ce trebuie curățată și ajustează automat atât puterea de aspirare, cât și modul de curățare;
  • Pot încălzi rapid apa curată până la o temperatură de 75 grade Celsius pentru o spălare mai eficientă și mai igienică;
  • Dispun de rezervoare distincte pentru apa curată (745 ml), ce spală continuu mopurile, cea murdară (640 ml), reziduală, dar și pentru resturile solide, ce sunt separate de cele lichide;
  • Baterii de 3680 mAh ce oferă autonomie de până la 35 minute;
  • Roțile generează tracțiune pentru a nu fi nevoie de efort spre a împinge aspiratorul.

Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum

Prețurile recomandate pentru Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum pleacă de la 599 Euro, iar disponibilitatea pentru țara noastră va fi anunțată ulterior.