Cred că sistemele fotovoltaice sunt la mare căutare în contextul dat de evoluția prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Prețurile sunt și ele pentru astfel de sisteme pe o spirală ascendentă de o bună perioadă de timp.

Mi s-a părut interesant comunicatul dat de către Atu Tech ce evidențiază faptul că au pregătit reduceri la sisteme fotovoltaice în ediția pe 2022 a Black Friday. Trebuie să recunosc că nu știam prea multe despre ei, doar că sunt prezenți ca reseller în eMAG Marketplace unde i-am descoperit când căutam diverse produse.

Am extras mai multe informații din materialul trimis pe mail:

🟩 Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România;

🟩 pot fi achiziționate invertoare de 5KW cu prețuri de la 5999.99 lei sau pachete cu panouri solare de 3.15 KW la 6599.99 lei sau sisteme fotovoltaice complete de 5KW ONGRID la 21.999.99 lei;

🟩 discount-urile la produsele din oferta de BF ajung până:

  • 72% la accesorii pentru sisteme control de acces;
  • 33% la camere video de supraveghere;
  • 21% la sistem de automatizare de porți;
  • 64% pentru sisteme de alarmă;

🟩 Atu Tech a investit 3.5 milioane euro în stocul de produse listat în cadrul BF 2022;

Printre promoțiile pe care le scot în față:

Mai multe detalii găsiți pe pagina dedicată Black Friday 2022. Trebuie să spun că nu am urmărit evoluția prețurilor la sistemele fotovoltaice. Știu că unul de 7KW era în jur de 27.000 cu toate cele, asta în urmă cu vreo 2 ani. Presupun că acum sunt alte prețuri (sistem ONGRID, fără baterii și cu conectare la rețeaua de energie electrică în poziție de prosumator).

Categorii: energie-verde

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.