AXIS P1428-E Foto si Video

Standardul 4K Ultra HD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât cel Full HD 1080p. În consecință, nivelul detaliilor dintr-ul clip video captat la o asemena rezoluție este simțitor mai ridicat. Iată că acum există chiar și camere video de supraveghere ce respectă standardul 4K Ultra HD.

AXIS P1428-E este un astfel de dispozitiv, compact și ce poate fi folosit atât pe timp de zi, cât și noaptea. Această cameră este recomandată pentru supravegherea parcărilor, a spaţiilor comerciale sau a altor locaţii de exterior/ interior unde este nevoie de o cameră cu nivel de detaliu foarte ridicat. Mai mult, modelul este compatibil cu aplicaţia AXIS Digital Autotracking. Astfel, camera poate detecta în mod automat şi aplica funcţia PTZ (pan-tilt-zoom) digital pe obiectele aflate în mişcare.

Senzorul camerei AXIS P1428-E oferă imagini la o rezoluţie maximă de 8.3 MP/4K, la 25/30 fps. Stocarea clipurilor video se poate face direct pe un card microSD/SDHC, Axis oferind această soluţie flexibilă pentru a eficientiza costurile totale de deţinere.

Categorii: foto-video

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.