Hardware

Bang & Olufsen a lansat boxa portabilă Beosound A5. Proiectată în colaborare cu studioul de design danezo-italian GamFratesi, Beosound A5 stabilește o legătură poetică între culturile de design nordice și cele sudice, datorită sunetului captivant, măiestriei meticuloase și longevității pentru care este renumită compania Bang & Olufsen.

Disponibilă în două variante de culoare:

  • Beosound A5 din aluminiu natural, cu o față țesută din fibre de celuloză, încorporează un mâner din stejar în culoare deschisă, ce te duce cu gândul la verile scandinave relaxate, petrecute la plajă;
  • Beosound A5 din aluminiu negru, cu un capac și un mâner din lemn de stejar în nuanțe închise, evocă estetica pădurilor, în peisajul hibernal.

Beosound A5 se află la intersecția dintre produsele audio portabile și cele destinate locuinței. Mânerul din stejar masiv permite ca boxa să fie transportată cu ușurință din cameră în cameră,  putând fi amplasată pe podea, pe un raft sau pe o masă. Datorită standardului de rezistență la apă și la praf IP65, Beosound A5 poate fi scoasă afară și în orice aventură, fără probleme. Cu peste 12 ore de redare și un încărcător de telefon wireless integrat în panoul superior, Beosound A5 este cea mai versatilă boxă Bang & Olufsen de până acum și însoțitorul audio portabil perfect. Poate fi controlată fie prin interfața elegantă, fie direct din aplicația Bang & Olufsen.

Fiind cea mai puternică boxă portabilă Bang & Olufsen de până acum, Beosound A5 oferă un sunet spectaculos, oriunde ar fi amplasată. Configurația difuzorului cu patru amplificatoare digitale oferă o putere totală de 280 de wați, care poate umple încăperi mari cu un sunet dinamic, redat la 360 de grade. Cuprinzând 1 woofer de 5.25 inch, unul de 2 x 2 inch pentru sunete medii și 1 tweeter ¾, Beosound A5 excelează în design și sunet în egală măsură.

Inspirată din punct de vedere estetic din seria Beolit de la Bang & Olufsen, tehnologia din spatele Beosound A5 se bazează pe boxele hi-fi vârf de gamă Beolab 90 și 50. Tehnologia Beamforming, o inovație integrată pentru prima dată în seria Beolab, a fost inclusă în Beosound A5 pentru a controla sunetul cu o precizie ridicată. Acest lucru creează o experiență captivantă, cu mult peste așteptările pe care le avem de la o boxă portabilă.

Beosound A5 a fost proiectat modular, astfel încât să poată fi întreținut și reparat cu ușurință pentru a-I prelungi durata de viață, dacă este necesar, în loc să fie înlocuit. Bang & Olufsen va continua să producă huse frontale ușor de schimbat în noi materiale și culori, astfel încât Beosound A5 să poată evolua odată cu stilul și identitatea clientului.

Preţ ?

  • Beosound A5 Nordic Weave este disponibilă în magazine începând cu data de 27 aprilie 2023, la prețuri care pornesc de la 4899 lei.
  • Beosound A5 Dark Oak este disponibilă în magazine începând cu data de 3 mai 2023, la prețuri care pornesc de la 5399 lei.