Tablete

ASUS pregătește o nouă tabletă. Înțeles că s-ar numi ASUS MeMo Pad Smart 10 și ar fi o versiune cu hardware nou față de tableta pe care o găsiți acum în magazine la un preț situat în jurul a 1500 de lei.

Noua tableta ASUS ar integra un display de 10.1 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, 1 GB RAM, cameră de 13 Megapixeli, cameră frontală de 1.2 Megapixeli, 16 GB spațiu de stocare + slot pentru microSD, Wi-Fi, LTE, baterie de 5050 mAh și Android Jelly Bean pe post de sistem de operare.

Cred că mai degrabă va fi un device nou și nu discutăm de update hardware la Smart 10 din prezent. Specificațiile îmi amintesc puțin de Sony Xperia Tablet Z care mizează tot pe un CPU Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

ASUS-Vivotab-Smart (8)

Ar fi cazul ca ASUS să aducă tablete noi cu Android și pe 10.1 inch. Văd că până acum mizează pe ASUS Fonepad în 2013 și am înțeles că există mare cerere pe plan local pentru această tabletă de 7 inch cu funcția de smartphone încorporată.

Sursa: Unwiredview.com

Categorii: asustablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.