Tablete

ASUS pregătește lansarea unei tablete cu Android, în data de 12 iulie, iar primele informații au și ajuns în mediul online. 

Noua tabletă s-ar numi ASUS Zenpad 3S 10 și ar avea un display de 9.7 inch cu rezoluție 2560×1536 pixeli sau 2160×1440 pixeli, ar folosi un procesor hexa-core, 4 GB memorie RAM, baterie de 5900 mAh cu tehnologia QuickCharge 3.0.

Presupun că este vorba de un procesor Qualcomm. ASUS promovează tableta ca având cele mai subțiri margini pe nișa tabletelor de 9.7 inch (raport display / corp cât mai bun).

Cred că bateria este ceva cam mică, mai ales că vorbim de o tabletă cu diagonala de 9.7 inch, iar la telefoane de 5 – 5.5 inch abia se descurcă cât de cât un acumulator de 3000 – 3500 mAh. Bănuiesc că brandul taiwanez și-a calculat mutarea, iar autonomia nu va avea mult de suferit. Revin cu detaliile oficiale, peste câteva zile.

Sursa: ASUS

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.