Am citit mai multe articole din dot com legate de lansarea lui Samsung Galaxy S23. Era lansată ipoteza că va fi adus la sfârșit de 2022, dar mi se pare a fi puțin probabil.

Cele mai noi informații aduse la bursa zvonurilor vorbesc despre o lansare efectuată în prima săptămână din februarie 2023 și cu debut în stocurile magazinelor din aceeași lună.

Se vorbește și despre un eveniment în San Francisco, unul ce ar fi primul după pandemia dată de covid-19. Piața din SUA este una importantă pentru Samsung, iar concurența cea mai puternică este dată de către Apple.

După cum știți, va fi prima generație ce va sosi în Europa cu hardware de la Qualcomm și nu cu chipsetul Exynos. Înțeleg că Samsung nu renunță la divizia sa de chipseturi și își ia o pauză spre a livra un produs cât mai bun, care să ofere performanțe în linie cu Qualcomm, chiar și cu MediaTek ce în 2022 a venit cu un procesor de top ce a reușit să impresioneze în teste de benchmark și nu numai (MediaTek Dimensity 9000+).

Între timp vă puteți pregăti pentru promoțiile legate de seria Samsung Galaxy S22 (S22 Ultra a intrat sub 4000 lei). Nu de alta, dar din câte spune, mari schimbări nu vom regăsi pe modelele ce vor sosi peste câteva luni.

Sursa: 9to5google.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.