Suntem la secțiunea bursa zvonurilor și orice informație cuprinsă în această rubrică trebuie tratată cu o doză mare de scepticism pentru că nu sunt date / afirmații confirmate oficial.

 

Jon Prosser este cunoscut pentru zvonurile sale legate de Apple, iar Max Weinback lucrează la XDA Developers. Presupun că nu s-ar hazarda să afirme una și alta, fără să aibă un feedback real.

În 2019 a fost lansat iPad OS, pe ceasurile Apple rulează Watch OS, iar laptopurile au Mac OS. Cumva mi se pare în linie să aducă iPhone OS în loc de iOS. Pe de altă parte, să renunțe la iPhone pentru Apple Phone mi se pare de-a dreptul improbabil. Asta dacă ar transforma iOS în Phone OS :)

Categorii: appleios

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.