Telefoane Mobile

Abia ce au fost prezentate primele smartphone-uri cu 10 GB RAM, unul dintre ele este OnePlus McLaren Edition că deja Lenovo este pregătit să ridice ștacheta memoriei RAM la 12 GB. Mai este puțin și îmi vor prinde ASUS ROG-ul din dotare cu ai săi 16 GB RAM. :) 

Noul smartphone se va numi Lenovo Z5s Ferrari SuperFast folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 845, 12 GB memorie RAM și 128 GB stocare. Rulează interfața ZUI 10, iar  codename-ul ar fi Z78071.

Informația este încadrată în secțiunea Bursa zvonurilor cu un scop precis. Nu avem o confirmare oficială, iar nici datele ajunse în online nu mi se par a fi de mare încredere.

Cert este că parteneriatele cu companiile din domeniul auto sunt la mare modă: Huawei cu Porsche, OnePlus cu McLaren, Oppo cu Lamborghini pentru ediția specială de Find X, iar Lenovo cu Ferrari. Așteptăm smartphone-ul în ediție specială cu Bugatti sau cine știe ce alt producător auto premium ajunge a fi scos în față de către departamentele de marketing.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.