Oppo Find 9 prototip Smartphone

Oppo este unul dintre producătorii chinezi ce se bucură de un succes imens în țara de baștină și nu numai. Deși nu practică cele mai scăzute prețuri, această companie a reușit să imprime în piață o imagine a calității. La început de 2015 am testat versiuena mai slabă – Find 7a, a ceea ce era la momentul respectiv vârful de gamă de la Oppo, lansat încă din 2014.

Până la această dată Oppo nu a prezentat încă un succesor demn de statutul de adevărat flagship. Informații legate de înlocuitorul lui Find 7 au apărut mai mereu, însă acum devin din ce în ce mai dese.

Rețineți că suntem la nivel de zvon și nimic din ceea ce urmează să prezentăm nu reprezintă o certitudine. Primele randări a ceea ce se pare a fi Oppo Find 9 au apărut în următorul clip video:

Se poate observa de la o poștă că este vorba despre o simulare virtuală și nu despre produsul în sine. Însă, chiar și așa, ne putem aștepta de la Oppo Find 9 să aducă margini extrem de subțiri, atât pe laterale, cât și sus-jos.

Primele informații sugerează că este posibil să fie lansate două versiuni ale flagship-ului chinezesc. Dacă se păstrează tradiția, va fi vorba despre Oppo Find 9 și Find 9a, în cel de-al doilea caz specificațiile fiind ceva mai slabe.

Așadar, varianta de bază ar putea aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 653 și 4 GB de memorie RAM, iar adevăratul vârf de gamă să se bazeze pe ceea ce va fi Snapdragon 835 ajutat de 6 GB de RAM. Spațiul de stocare va fi de 64 sau 128 GB. În dreptul camerelor s-ar putea pregăti o surpriză, în sensul că cea principală ar fi de 13 Megapixeli, în timp ce cea frontală va oferi 16 Megapixeli.

Aceleași zvonuri indică o baterie extrem de generoasă, de nu mai puțin de 5000 mAh, despre care mă îndoiesc profund. Însă despre capacitatea de încărcare rapidă, prin tehnologie VOOC, așa cum avea și Find 7, sunt aproape sigur.

În dreptul sistemului de operare vom avea Android peste care Oppo va instala o nouă interfață sub denumirea de Find OS. Se renunță așadar la celebrul Color OS în favoarea unui nou Custom ROM? Așa se pare, însă trebuie să ne amintim că deocamdată ne bazăm pe simple zvonuri, când nimic nu este bătut în cuie.

Prețul lui Oppo Find 9 nu va fi nicidecum unul scăzut sau măcar decent, însă asta nu i-a oprit până acum pe clienți să aleagă terminalele acestei companii.

Sursa: GizmoChina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.