Diverse

Veste bună pentru LeEco, companie chineză ce se afla în impas la un moment dat, Sunac China Holdings investește 2.17 miliarde dolari în producătorul asiatic. 

În schimbul acestei sume primește:

  • 8.61% din LeTV;
  • 15% din Le Vision Pictures;
  • 33.5% din celelalte subsidiare ale LeTV.

Prin această investiție, Sunac China Holdings devine al doilea acționar ca procente în cadrul LeTV. Interesant este că în ciuda investițiilor și a problemelor financiare, echipa de management nu se schimbă, iar LeEco merge mai departe cu vaste domenii de activitate: de la smartphone-uri și televizoare până la vehicule electrice.

Piețele pe care se duce sunt destul de bine dezvoltate și posibilitatea de a crește nu pare a fi spectaculoasă sau la îndemână, mai ales când ești nou venit pe nișa respectivă. Observați cum companiile chinezești au disponibilități financiare din ce în ce mai ridicate.

Sursa: Digitimes.com

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: LeEcoLeTV

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.