Samsung Galaxy J2 Ace Smartphone

Samsung a prezentat astăzi în India un smartphone din gama de bază. Este vorba despre Galaxy J2 Ace, terminal cu ecran de 5 inch cu rezoluție qHD (960 x 540 pixeli), chipset MediaTek MT6737T cu procesor quad-core la 1.4 GHz și memorie RAM de 1.5 GB. Camera principală este de 8 Megapixeli, bateria are o capacitate de 2600 mAh, iar sistemul de operare ce rulează în spate este Android 6.0 Marshmallow.

Toate specificațiile de mai sus se vor vinde în India pentru aproximativ 124 dolari, un preț să-i spunem corect. Însă eu nu cred că Samsung Galaxy J2 Ace va ajunge în Europa sau, cel mai probabil, nu sub această denumire și cu aceleași specificații.

Lăsăm acest smartphone deoparte, căci despre alte modele din gama Galaxy J a producătorului sud-coreean vreau să vă vorbesc acum, cele pe care le-am specificat încă din titlu.

Specificațiile lui Samsung Galaxy J3 (2017) sunt deocamdată la nivel de zvon, însă după câte se vede nimic nu pare ieșit din comun, care să poată fi pus sub un semn de îndoială evident. Ecranul Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție HD, chipsetul Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 cu procesor quad-core la 1.4 GHz, memoria RAM de 2 GB, camera principală de 8 Megapixeli sau cea fronatală de 5 megapixeli, nimic nu sună aberant. Ba chiar totul pare pe deplin realizabil, în deplină concordanță cu ceea ce a oferit și până acum Samsung în dreptul lui Galaxy J3.

În cazul fratelui mai mare, Samsung Galaxy J7 (2017), specificațiile au apărut în testul de benchmark Geekbench. Acolo, Samsung SM-J727P este prezentat cu procesor Qualcomm Snapdragon 625, cu memorie RAM de doar 2 GB (zvonurile inițiale indicau 3 GB de RAM) și 16 GB de spațiu de stocare. Ecranul va fi de 5.5 inch, cu rezoluție Full HD 1080p, cel mai probabil un panel Super AMOLED, camera principală de 13 Megapixeli, iar cea frontală de 5 Megapixeli. Sistemul de operare se pare că va fi Android 7.0 Nougat.

Despre prețuri nu avem deocamdată detalii, însă cel mai probabil acestea se vor afla la nivel similar cu cele ale generațiilor pe care le înlocuiesc. În țara noastră seria Galaxy J s-a bucurat de un real succes, așa că așteptările de la gama 2017 sunt mari.

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.