Telefoane Mobile

Lansarea duetului format din GALAXY S7 și GALAXY S7 Edge se află pe ultima sută de metri, evenimentul se va produce, cel mai probabil, în cadrul MWC Barcelona 2015. Samsung ar păstra tradiția pornită în 2015 pentru GALAXY S6 și S6 edge.

Din ce în ce mai multe informații ajung în mediul online și formează o privire de ansamblu asupra a ceea ce Samsung pregătește pentru vârfurile sale de gamă. Toate aceste zvonuri trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism până la confirmarea oficială.

  1. Suport pentru cardurile microSD de până la 200 GB pentru Samsung GALAXY S7 și S7 Edge și astfel îi vor mulțumi pe toți cei ce au strâmbat din nas când generația anterioară a venit fără slot dedicat microSD-urilor.
  2. Certificarea IP67 pentru rezistența la contactul cu apa și praful, un alt feature pe care S6 nu l-a avut, deși S5 a deschis acest drum. Mă bucur să văd că Samsung s-a orientat spre elemente practice, caracteristici cu adevărat utile.
  3. Mărimea display-urilor diferită cu S7 Edge mai mare și S7 transformat în frățior mai mic – S6 și S6 Edge mizau pe Super AMOLED de 5.1 inch cu rezoluție 2K. Presupun că S7 și S7 Edge păstrează rezoluția 2K, dar S7 mizează pe un ecran de 5.1 inch, iar S7 Edge pe unul de 5.5 inch.
  4. Baterii de peste 3000 mAh – 3000 mAh pentru Samsung GALAXY S7 și 3600 mAh pentru Samsung GALAXY S7 Edge, prin încărcare wireless, S7 se încarcă la 100% în 2 ore, iar S7 Edge în 2.2 ore;
  5. Configurații hardware: Qualcomm Snapdragon 820 sau Exynos 8 Octa 8890 cu 4 nuclee la 2.3 GHz și alte 4 nuclee la 1.6 GHz, ar ști LTE cu viteze de până la 450 Mbps. Cel mai probabil, Samsung pregătește diferite versiuni hardware ce le vor oferi localizat.
  6. 4 GB RAM + 32 sau 64 GB spațiu de stocare, variantă cu 128 GB, cel mai probabil în lucru.
  7. Cameră principală de 12 Megapixeli cu f/1.7 ce s-ar descurca foarte bine în condiții de lumină scăzută, ar fi o premieră pentru Samsung la nivel de telefoane de top, să coboare de la o rezoluție mai mare spre una mai mică. Din punctul meu de vedere, chiar nu contează numărul de megapixeli ci modul în care face fotografiile, fără aberații cromatice etc.

MWC Barcelona 2015 se anunță a fi intens, iar GALAXY S7 una dintre vedetele incontestabile. S7 și S7 Edge sunt așteptate în stocurile magazinelor din întreaga lume din martie 2016.

Sursa: VentureBeat.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.