Foto si Video

Avem două recomandări pentru voi dintr-un shop online chinezesc. 

  1. Camera video de acțiune V3 – 23.79 dolari / aprox. 93 lei + TVA = 111 lei. Dispune de un senzor Sony IMX179 de 16 Megapixeli și filmează la 1080p cu 30 sau 60 fps, chiar și la rezoluție 4k cu 30 fps (la această sumă cred că este mulțumitor și un 1080p decent), încorporează un procesor Allwinner, display de 2 inch, baterie de 900 mAh, suportă carduri de până la 64 GB.
  2. Card microSD SanDisk de 64 GB de tip UHS-I ce permite scrierea cu viteze de până la 100 MB/s – 19.49 dolari. Ei spun că ar fi original. Recunosc că îmi este teamă când văd formatul: Original Genuine, îmi amintește de celebrul Original Fake Watches. Cred că unele magazine online chinezești au evoluat și nu mai livrează clone de proastă calitate etc. Plus că acest card nu este chiar așa ieftin. Cei 19.49 dolari se transpun în 76.15 + TVA = 91 lei.

Apropo, remarcați cât de ieftină este camera respectivă. Am găsit un sample video filmat cu V3 la 1080p cu 30 fps, asta ca să aveți o idee cât de cât și să nu vă stabiliți niște speranțe hazardate. Personal, mi se pare că se descurcă excelent pentru prețul respectiv. Nu știu cât de consumabil este produsul, dacă în spatele său este vreun pic de fiabilitate (consumabil nu în sensul de a fi mâncat, ci legat de rezistența sa în timp).

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.