PC Garage cooling days iulie 2023 Diverse

Nu cred că există perioadă din an în care PC Garage să nu organizeze nu doar una, ci de multe ori chiar mai multe campanii promoționale simultan. Pe parcursul următoarelor zile, mai exact până în data de 23 iulie 2023, PC Garage prin promoțiile cuprinse în Cooling Days vine cu discount de 15% direct în coșul de cumpărături pentru o gamă largă de produse.

Ne referim la componente pentru PC care au legătură cu ce altceva în această lună caniculară decât cu răcirea. Din aceste categorii fac parte carcasele, cooler-ele, ventilatoarele / radiatoarele și pasta termoconductoare.

Numai că PC Garage a extins gama de produse ce intră în campania Cooling Days și spre aparate de aer condiționat și ventilatoare. Doar că aici nu este vorba despre o reducere fixă de 15%, ci de anumite discounturi sau oferte diferite de la produs la produs.

Revenind la componentele și accesoriile de PC ce primesc 15% reducere, unele dintre cele mai interesante produse mi s-au părut:

Puteți parcurge întreaga listă de produse ce sunt prinse în campania promoțională PC Garage Cooling Days, cu mențiunea că stocul este limitat în multe dintre cazuri și că reducerile se termină pe data de 23 iulie 2023.