Retelistica

Orange România continuă extinderea reţelei 5G şi ne informează oficial că începând cu această săptămână oferă acoperire 5G şi în Baia Mare. Reţeaua Orange 5G devine astfel disponibilă în 34 de oraşe, printre care: Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timișoara sau Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Astfel, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă rețea 5G din România, ce oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanța rețelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât și pentru cel mobil.

Locuitorii oraşului vor beneficia de acoperire în proporţie de 100%, Baia Mare devenind al 8-lea oraş cu acoperire completă alături de Arad, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Împreună cu această lansare, clienții din Baia Mare au parte de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri de 20% în magazinele Orange din Baia Mare.

Mai multe detalii despre beneficiile și performanțele tehnologiei 5G sunt disponibile aici.