Diverse

Mai toţi retailerii chinezi şi-au deschis depozite în mai multe ţări din Europa, tocmai pentru a evita la livrare plata taxelor vamale şi a TVA-ului. Chiar dacă utilizatorul final nu mai trebuie să facă aceste plăţi suplimentare, retailerii o fac în locul lor, de aceea preţurile device-urilor din aceste depozite sunt de cele mai multe ori mai ridicate.

Cu toate acestea există uneori promoţii interesante care transformă un produs cu stoc în depozit european mult mai atractiv decât unul livrat din China. Cei de la geekbuying.com desfăşoară în aceste zile o campanie de reduceri tip flash sale pentru stocurile de produse existente în cele patru depozite europene: spaniol, italian, german şi polonez.

Ofertele sunt disponibile pentru o gamă variată de produse, iar livrarea se face în doar câteva zile. Campania completă o găsiţi aici.

Iată şi câteva exemple de TV Box-uri la preţ bun:

  • X96 MAX cu 4 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare – 60.99 dolari după aplicarea codului WPZDQPBL;
  • Xiaomi Mi Box S cu redare 4K – 69.99 dolari după aplicarea codului CKRLMKLR;
  • A95X MAX cu Android 8.1 Oreo – 69.99 dolari după aplicarea codului FEVMJNDO;
  • A95X Plus cu 4 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare – 49.99 dolari.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.