Software

OnePlus 7 va fi anunţat undeva prin luna iunie a acestui an, însă CEO-ul companiei a oferit deja prima informaţie oficială despre device: acesta nu va beneficia de avantajele aduse de încărcarea wireless.

Pete Lau a declarat că vitezele actuale existente pe tehnologia de încărcare wireless nu sunt satisfăcătoare şi că preferă să îmbunătăţească viteza de încărcare a bateriei prin modalitatea clasică pe cablu. OnePlus lucrează pentru a oferi pe viitor o astfel de facilitate, însă până nu vor obţine rezultatele aşteptate, nu o vor implementa.

Personal mai cred că aceste decizii au legătură şi cu menţinerea unui preţ competitiv, încărcarea wireless sau certificarea pentru rezistenţă la apă şi praf fiind două dintre caracteristicile evitate. Povestea cu maturizarea unei tehnologii nu o prea cred, mai ales după ce au implementat cititorul de amprente în display pe OnePlus 6T, o tehnologie aflată încă la pubertate.

Sursa: cnet.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.