Retelistica

Samsung GALAXY J5 2017 primește VoLTE în rețeaua Digi Mobil din ianuarie 2018, iar J3 2017 va fi compatibil din februarie. În comunicat au inserat detalii legate de VoWiFi pe vârfurile de gamă: GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus. 

Răspunsul la întrebare:

  • Februarie 2018.

Primele telefoane cu VoWiFi sunt de la Allview: P4 Pro, P7 Pro, Allview X4 Soul Infinity L, S și Z, Allview X3 Soul Style și Allview P7 Lite și P9 Life. Pe smartphone-urile companiei brașovene debutează serviciul din ianuarie 2018.

Cel ce inițiază apelul trebuie să fie abonat al internetului fix de la RCS-RDS – Digi Net Fiberlink sau să fie în aria de acoperire a rețelei naționale de hotspot-uri Digi Wi-Fi. Nu este un VoWiFi în stilul Orange, compatibil cu orice router conectat la internet.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.