Diverse

Vreţi să vă cumpăraţi vreun device, dar nu este încă o urgenţă ? Puteţi să mai aşteptaţi puţin, deoarece mai sunt câteva săptămâni până la Black Friday 2022, una dintre cele mai mari campanii promoţionale ale anului (dacă nu cea mai mare).

Pentru că o informaţie corectă vă permite o organizare mai bună, azi vă putem confirma 100% când vor organiza cei mai mari retaileri din România ediţia de anul acesta a Black Friday:

  • eMAG – compania merge pe clasic, va organiza Black Friday 2022 într-o singură zi, iar aceasta este vineri, 11 noiembrie;
  • Altex – în acest an comerciantul va organiza Black Friday 2022 în valuri, timp de o lună. Startul va fi dat pe 27 octombrie, iar la fiecare 7 zile produsele prinse în campanie vor fi schimbate, urmând ca cele pomovate în cele 7 zile anterioare să revină la preţ normal.

Ni se promit multe şi de data aceasta, eMAG susţinând că vrea să depăşească numărul de 4.5 milioane de produse aduse în ofertă anul trecut. Pregătirile pentru Black Friday 2022 au început încă din vară, iar ca de fiecare dată aşteptările sunt mari (din păcate, în multe cazuri, la fel vor fi şi dezamăgirile).

Surse: stirileprotv.ro, bf.ro