Telefoane Mobile

În primul rând, nu se știe dacă Samsung va păstra denumirea GALAXY S11 pentru viitorul său vârf de gamă. Compania sud-coreeană se gândește să schimbe modul în care-și denumește smartphone-urile din seria S.

Sper să fie inspirați în alegere.

Sammobile a ieșit în față și cu o dată de lansare – 18 februarie 2020. Locația – San Francisco.

Seria GALAXY S10 a fost anunțată înainte de MWC Barcelona, iar MWC 2020 începe pe 24 februarie. Cumva este logic ce spune sursa blogului de tehnologie menționat.

Pe de altă parte, este mult prea devreme să discutăm de lansarea lui GALAXY S11 / ce denumire alege Samsung. Note10 este de câteva săptămâni în țara noastră, S10, S10e și S10 Plus se pregătesc de promoțiile de sfârșit de an etc.

La bursa zvonurilor pentru viitorul flagship al Samsung se discută de interfața One UI 2.1, până la 1 TB stocare, fără jack de 3.5 mm, cameră principală cu mulți megapixeli.

Sursa: Sammobile.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.