Foto si Video

În urmă cu câteva zile a avut loc Digital Print & Sign 2012, târg de print digital și semnalistică desfășurat între 19 – 22 septembrie. Locația aleasă pentru acest târg de tehnologie nișat a fost Romexpo. Canon a venit cu un stand complet accesorizat și a dorit să prezinte cele mai avansate soluții pentru printarea profesională. 

Standul era poziționat imediat ce intrai în clădirea Romexpo, în stânga. Acolo ați fi dat de o echipă Canon care vă oferea informațiile de rigoare, un studio foto unde se făceau fotografii unor top-modele, iar acestea erau imprimate direct la fața locului, chiar și în mărime naturală. Soluțiile Canon de imprimare profesională erau împărțite pe două arii: negru și color.

Mașinăriile de acolo ar fi făcut ca imprimanta de acasă sau de la birou să pară cu adevărat micuță.  Canon și-a dorit să prezinte ce poți să faci cu aceste aparate și nu s-a insistat pe specificațiile tehnice. Prețurile celui mai scump utilaj de acolo ajungeau la 20.000 de euro, iar cel mai ieftin urca la peste 10.000 de lei (peste 2500  – 3000 euro).

Mai multe detalii despre imprimantele Canon de la Digital Print & Sign 2012:

1. Canon ImagePRESS C6010;

2. Canon ImagePress 1110;

3. Canon ImageRUNNER Advance 8095