Notebook

Toshiba a prezentat un ultrabook special botezat Kirabook. Vine cu un display de 13.3 inch și rezoluție 2560×1440 pixeli / WQHD denumit PixelPure. Sunt mai multe variante la nivel de hardware. Prețurile pornesc de la 1600 dolari. Presupun că în România va avea un cost similar, dar în euro.

Varianta de bază pornește cu un Intel Core i5, SSD de 256 GB, 8 GB memorie RAM, carcasă din aliaj de magneziu, 1.2 kg greutate. Cel de top ce urcă la 2000 dolari se laudă cu un display tactil, Intel Core i7. Greutatea crește pentru varianta touch la 1.31 kg.

Toshiba va concura direct cu linia MacBook Air atât prin intermediul unui display de top cât și la preț. Toshiba Kirabook este un ultrabook premium, un produs care are o nișă restrânsă în țara noastră.

Sursa: Engadget.com

Categorii: notebooktoshiba

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.